Work is currently underway on our website, and you may experience that some functions are not working. We apologize for any inconvenience this may cause.

Personvern og cookies

Kjære kunde og besøkende på våre nettsider. Det er viktig for oss at du kan stole på at alle dine personopplysninger er trygge hos oss. VIDDAKRAFT AS har brukt mye tid på din sikkerhet og følger gjeldende lovverk iht. personvernloven/GDPR til enhver tid. Vi har nøyaktig og samvittighetsfullt vurdert samtlige behandlinger av personopplysninger vi har om deg.

Alle personopplysninger vi har om deg er de opplysningene du selv har gitt til oss. Det kan også være opplysninger vi har mottatt fra offentlige instanser for å kunne gi deg de tjenestene du har krav på. Vi bruker ingen andre opplysninger enn nettopp de vi trenger for å utfør vårt arbeid. Vi deler ikke dine personopplysninger til noen andre enn våre leverandører, som trenger disse for å utføre våre plikter ovenfor deg, eller offentlige myndigheter dersom de ber oss om dette. I slike tilfeller er opplysningene sikret med en Databehandleravtale. Vi beholder ikke dine personopplysninger lenger enn nødvendig.

Dette er data vi kan samle inn: formålene, rettslig grunnlag, hvilke data og varighet.

FormålRettslig grunnlagHvilke dataVarighet
AnalyseringArt. 6.1.bE-post, IP adresser, Navn.2 år
AnalyseringArt. 6.1.bNavn, E-post, Telefonnummer, Adresse, Fødselsdato , Fødselsnummer (11 siffer), MålepunktID, målernummer, målerverdier.5 år
ChatArt. 6.1.bNavn, E-post, Telefonnummer, IP adresser, adresse, målepunktID, fødselsdato.1 år
E-postArt. 6.1.bNavn, E-post, Telefonnummer, Adresse, IP adresser, Fødselsdato, Bankkontonummer, Fødselsnummer (11 siffer).5 år
E-postArt. 6.1.bAdresse, Bankkontonummer, E-post, Fødselsdato, Fødselsnummer (11 siffer), IP adresser, Navn, Telefonnummer.5 år
E-postArt. 6.1.b, Art. 6.1.fAdresse, Bankkontonummer, E-post, Fødselsdato, Fødselsnummer (11 siffer), IP adresser, Kredittsjekk, Navn, Telefonnummer.5 år
Føre regnskapArt. 6.1.c, Art. 6.1.fAdresse, Bankkontonummer, E-post, Fødselsdato, Fødselsnummer (11 siffer), Navn, Telefonnummer.5 år
InkassoArt. 6.1.b, Art. 6.1.fAdresse, Bankkontonummer, E-post, Fødselsdato, Fødselsnummer (11 siffer), Navn, Telefonnummer, Kredittsjekk.5 år
Salg og kunderegisterArt. 6.1.bAdresse, E-post, Fødselsdato, Fødselsnummer (11 siffer), IP adresser, Navn, Telefonnummer, informasjon om strømmåler, informasjon om strømavtale.5 år
Salg og kunderegisterArt. 6.1.bNavn, E-post, Telefonnummer, Adresse, IP adresser, Fødselsdato, Fødselsnummer (11 siffer).5 år
Salg og kunderegisterArt. 6.1.b, Art. 6.1.fAdresse, Bankkontonummer, E-post, Fødselsdato, Fødselsnummer (11 siffer), forbruk av elektrisitet, historisk strømforbruk, strømavtaleinformasjon, målepunkt-ID, målernummer, innloggingsinformasjon til app og «Min Side», Kredittsjekk, Navn, Telefonnummer.5 år
Send nyhetsbrev til eksisterende kunderArt. 6.1.fE-post, Navn.5 år
Sosiale medierArt. 6.1.fE-post, IP adresser, Navn, Telefonnummer.2 år
WebsiderArt. 6.1.bAdresse, E-post, Fødselsdato, IP adresser, Navn, Telefonnummer, informasjon om strømmåler.5 år

ISO sertifisert systemleverandør

For å styrke ditt personvern har vi valgt UtilityCloud som systemleverandør, som har oppnådd ISO 27001-sertifisering. Denne standarden krever streng overholdelse av et omfattende sett med sikkerhetskontroller og prosedyrer, samt en løpende forpliktelse til kontinuerlig forbedring. For våre brukere betyr dette sertifikatet en ekstra trygghet ved å forsikre at strenge sikkerhetstiltak er på plass for å beskytte deres informasjon. Det understreker vår dedikasjon til å opprettholde konfidensialiteten, integriteten, og tilgjengeligheten av data. Vi er stolte over denne prestasjonen og forplikter oss til kontinuerlig forbedring for å sikre at UtilityCloud forblir en plattform du kan stole på, hvor dine data er sikre. Takk for din tillit til UtilityCloud. Vi ser frem til å fortsette å tjene deg med høyeste grad av informasjonssikkerhet.

For mer informasjon om dette, besøk UtilityClouds nettside.

Kredittinformasjon

En kredittsjekk er en vurdering av en persons eller en virksomhets evne til å oppfylle sine betalingsforpliktelser. Vi som strømleverandør utfører kredittsjekker for å sikre at våre kunder har økonomisk stabilitet til å håndtere løpende strømutgifter. Dette hjelper oss med å redusere risikoen for tap og sikre en stabil kundeforhold. Vi valgte å samarbeide med Creditsafe som er et av verdens største selskaper i sine bransje og opererer i 25 land.

Øvrig informasjon

Vi har sikret alle dine personopplysninger med databehandleravtaler der det er nødvendig. Overføringer til USA er sikret med Data Privacy Framework. Der hvor denne ikke foreligger eller overføring av data til 3. land hvor dette er nødvendig for å levere vår tjeneste til deg er dette sikret med en SCC.

Dine rettigheter
Som kunde hos oss har du rettigheter som gjelder dine personopplysninger og hvordan vi bruker
disse. Personvernloven gir deg følgende rettigheter:

Har vi samlet inn dine personopplysninger med ditt samtykke kan du trekke disse tilbake. Ta i så tilfelle kontakt med hei@viddakraft.no.

  • Rett til å se dine personopplysninger.
  • Rett til retting. Dersom noe er feil, skal vi selvsagt rette dette. 
  • Rett til å bli slettet. Her har vi våre forpliktelser også iht. regnskapsloven slik at vi ikke kan slette alle opplysninger før disse forpliktelsene er innfridd.
  • Rett til begrensning. Synes du vi har lagret for mye? Si ifra til oss!
  • Rett til dataportabilitet. Ønsker du å flytte dine personopplysninger? Vi fikser det!
  • Rett til å protestere. Er du uenig med hvordan vi bruker dine personopplysninger? Si ifra!
  • Rett til å klage. Du har også rett til å klage til Datatilsynet. Link finner du her: https://www.datatilsynet.no/om-datatilsynet/kontakt-oss/hvordan-kan-jeg-klage-til-datatilsynet/
    Har du spørsmål til noe som har med dine personopplysninger å gjøre kontakt: hei@viddakraft.no

Cookies Policy

Effektiv dato: 28-Mar-2024
Sist oppdatert: 28-Mar-2024

 
Hva er informasjonskapsler?
 
Hvordan bruker vi informasjonskapsler?
   
Administrere preferanser for informasjonskapsler

Du kan endre dine preferanser for informasjonskapsler når som helst ved å klikke på informasjonskapselpreferanseknappen i venstre hjørne av nettstedet. Dette vil la deg gjenbesøke informasjonskapselsamtykkebanneret og endre dine preferanser eller trekke tilbake ditt samtykke med en gang.

I tillegg til dette, tilbyr ulike nettlesere forskjellige metoder for å blokkere og slette informasjonskapsler som brukes av nettsteder. Du kan endre innstillingene i nettleseren din for å blokkere/slette informasjonskapslene. Nedenfor er lenker til støttedokumentene om hvordan du administrerer og sletter informasjonskapsler fra de store nettleserne.

Chrome: https://support.google.com/accounts/answer/32050

Safari: https://support.apple.com/en-in/guide/safari/sfri11471/mac

Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/clear-cookies-and-site-data-firefox?redirectslug=delete-cookies-remove-info-websites-stored&redirectlocale=en-US

Internet Explorer: https://support.microsoft.com/en-us/topic/how-to-delete-cookie-files-in-internet-explorer-bca9446f-d873-78de-77ba-d42645fa52fc

Hvis du bruker en annen nettleser, vennligst besøk nettleserens offisielle støttedokumenter.